Min gamla bil lackerades om

God morgon på er och välkomna till en ny vecka, hoppas ni alla har haft en underbar helg där ni verkligen har kunnat koppla av till fullo. För att börja den här veckan på topp hade jag tänkt ge er ett tips om ett företag i Västerås vid namn NNN Polering & Lackskydd. Jag tänkte idag berätta för er när de hjälpte mig med billack i Västerås, dessutom skickar jag med en länk där ni kan läsa mer om dem ifall det önskas.

 Eftersom jag har en gammal bil som jag har kört i många år har lacken lyckats samla på sig en del skador, för några veckor sedan tyckte jag att det var nog och tog därför kontakt med det här företaget. Jag kontaktade dem för att jag ville reparera billacken så att jag fick en jämt och fin yta av samma färg, på så sätt skulle man inte se skadorna lika tydligt. Jag visste att jag skulle få bra hjälp av det här företaget eftersom de tidigare har hjälpt min bror med hand billack i Västerås, jag har då sett deras resultat av arbetet och fått förtroende för dem. När jag lämnade in min bil hos dem var lacken avskrapad på en del ställen på min bil, bland annat på vänster sida av fronten. De jobbade på effektiv med bilen för att jag snabbt skulle få tillbaka den med ett bra resultat, få timmar senare kunde jag hämta ut den för att få se den nya utsidan. Mina förväntningar var verkligen överträffade, det såg ut som en helt ny bil och man kunde knappt se vart skadorna tidigare varit. Hela bilen var nu täckt i en fint lager av lack och jag kunde inget annat än vara nöjd. Skulle det vara så att du behöver hjälp med din billack i Västerås kan jag verkligen rekommendera dig att gå till samma företag.